INTRODUKTION TIL SEXLEGETØJ

Er du nybegynder hvad angår sexlegetøj, eller har du lyst til at prøve noget nyt i dit sexliv, så kan du her læse korte introduktionstekster til de forskellige kategorier i vores udvalg af sexlegetøj og glidecremer.
Klik på den kategori du vil læse om eller scroll ned på siden.
Ønsker du at vide mere om forskellige orgasmeformer m.m. så er det vores Lust Guide du skal læse og klikke her..

 • ANAL SEXLEGETØJ
 • BONDAGE, FETISH & SM
 • BÆKKENBUNDSTRÆNING
 • DILDO
 • EROTISKE FILM & BØGER
 • GLIDECREME
 • KLITORIS VIBRATOR
 • KRAFITGE VIBRATORER - FOREBYGGELSE & GENOPTRÆNING
 • LINGERIE & ACCESESSORIES
 • MASSAGEOLIE & MASSAGELYS
 • PENISVIBRATOR
 • STRAOP-ON/ PÅSPÆNDINGSDILDO / HARNESS
 • SEXLEGETØJ TIL BØSSER
 • SEXLEGETØJ TIL KVINDER
 • SEXLEGETØJ TIL LESBISKE
 • SEXLEGETØJ TIL MÆND
 • SEXLEGETØJ TIL PAR
 • STIMULERENDE CREME
 • ØKOLOGI • Anal sexlegetøj
  Anal sexlegetøj til dig der vil udforske. Anal stimulation med sexlegetøj giver ekstra stor nydelse. Vi anbefaler at du springer ud i det. 

  Mænd har et såkaldt P-punkt i anus: Anal legetøj til mænd med prostata stimulation kan få ham op i nye højder. Hos Lust.dk får du et seriøst og eksklusivt udvalg af anal legetøj i form af anal plugs i gode ergonomiske designs, både for nybegyndere og garvede.
  Husk, det er vigtigt med hygiejne og at din buttplug har en stop-fod! 
  For at se og kommet til kategorien Anal Sexlegetøj klik her..


  Bondage, Fetish & SM
  Bind mig, elsk mig ... 
  Tænder du på underkastelse og/eller dominans? Er du BDSM kender, eller tænker du, sexlivet trænger til lidt krydderi i form af en mere kinky sexoplevelse? 
  Hos lust.dk har vi et nøje udvalgt sortiment af fetish sexlegetøj. Fra how-to bondagebøger, reb, bondage tape, lækre håndlavede læder strap-on til piske, paddles, håndjern, manchetter m.m. 
  Det er bare at sætte i gang. Bliv inspireret og lad de kinky lege begynde!
  For at se og komme til kategorien Bondage, Fetish & SM klik her..


  Bækkenbundstræning
  Bækkenbundstræning er nok et ord, de fleste kvinder stifter bekendtskab med, når de har født. Men sandheden er faktisk, at alle har godt af at træne deres bækkenbund, ung som gammel, kvinde som mand ... 

  Bækkenbundstræning forebygger inkontinens, giver stærkere potens, strammer op efter fødsel, giver udholdenhed, øger følsomheden og giver stærkere orgasmer. Så køb bækkenbundskugler eller kegelcisor her hos lust.dk – der er faktisk ikke nogen god grund til ikke at komme i gang med at træne din bækkenbund i dag! 
  For at se vores udvalg af bækkenbundstrænings kugler og stave se her..

  Dildo
  En dildo er sexlegetøj uden vibrationer. Dildoer findes derude i millioner af former, farver og ikke mindst materialer, ligesom de findes med mange "formål". Hos lust.dk har vi et bredt udvalg af de top bedste dildoer på markedet. Vores dildo udvalg har fokus på kvalitet, funktionalitet og sundhed.

  For at se vores udvalg af dildoer klik her..
  Forvent intet mindre end den bedste kvalitet - om du så er på jagt efter en dildo til strap-on / harness, en fyldig dildo, naturtro dildo, mini dildo, g-punkts dildo, blød dildo, hård dildo. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, skriv til os på info@lust.dk.


  Erotiske Film & Bøger
  Hos lust.dk byder vi på erotiske film i form af stilfuldt indholdsrigt “kvindevenlig porno”, der pirrer og med visuelt eye-candy vækker lysten. Størstedelen af vores filmsortiment er lavet af kvindelige instruktører som Erika Lust, Petra Joy og Anna Span – alle med kvindens lyst for øje.
  'Guides til bedre sex'-dvd'er og bøger med lærerige budskaber samt tips og tricks er både en god måde at blive endnu mere intime på, og til at bringe fornyelse ind i dit sexliv. Bliv inspireret af Tantrateknikker eller Kama Sutra stillinger og en ny verden åbner sig for dig og din partner.
  For at se vores udvalg af Erotiske Film & Bøger klik her..


  Glidecreme
  Glidecreme er en god idé! Med glidecreme glider det hele bare bedre, så at sige, hvad enten det handler om samleje eller sexlegetøj. Undgå tørhed slap af og nyd den dejlige silkebløde følelse det giver at bruge glidecreme. 

  Glidecreme findes i mange afskygninger, og hos lust.dk finder du:
  Under hvert sexlegetøj kan du se, hvilket glidemiddel vi anbefaler til brug sammen med det enkle legetøj. Hvis du er i tvivl eller har nogen spørgsmål vedrørende vores glidecreme, så er du altid velkommen til at kontakte os!
  For at se vores udvalg af Glidecreme klik her  Klitorisvibrator
  Klitoris vibrator til dig der ønsker ydre stimulation. Hos Lust.dk har vi et bredt udvalg af de bedste klitorisvibratorer – alt fra den lille frække læbestiftslignende vibrator i taskestørrelse, den elegante lydløse designer klitoris vibrator til den absolut kraftigste på markedet.Her kan vi på det varmeste anbefale DOXY.
  Nogle af dem er perfekte som solo vibrator, hvorimod andre er mest egnede til par sex-lege. Måske tænder du på sexlegetøj, der både giver dig indre og ydre stimulation samtidig?  Her kommer den populære rabbit vibrator ind i billedet.
  En ting er sikkert, du kan trygt købe din eksklusive klitorisvibrator her – og forvent intet mindre end de mest fantastiske orgasmer. 
  For at se vores udvalg af Klitoris vibratorer klik her  Kraftige Vibratorer - Forebyggelse & Genoptræning
  Heldigvis viser undersøgelser, at mange oplever en stor grad af nydelse op i en høj alder. I mange tilfælde endda endnu mere nydelse end da de var unge, hvis de tilpasser sig kroppens forandringer. En af forandringerne er, at der ofte skal mere direkte og kraftigere stimulation til, for at manden kan opnå rejsning, og også kvinder kan have behov for mere langvarig stimulation for at opnå ophidselse og orgasme. Desuden kan træning af bækkenbunden hos begge gøre underværker!
  For at se vores udvalg af Kraftige Vibratorer samt produkter til  Forebyggelse & Genoptræning klik her..


  Lingeri & Accessories
  Pirrende, frækt og forførende lingeri og accessories er næsten en indikator for et vellykket forspil. Det skader i hvert fald ikke at have nogle eksklusive og pikante remedier til at fyre op under kærlighedslivet med.
  Gå på opdagelse i vores lingeri og accessories og overrask og pir din partner i hverdagen eller til en særlig lejlighed!
  Klik her for at se vores udvalg af Lingeri & Accessories


  Massageolie og massagelys
  Massageolie og massagelys er ideelt til et forkælende og forførende forspil. Åbn alle sanser og mærk berøringen og den varme glidende olie mod din hud. Vælg en olie med en sensuel og erotisk duft eller måske en økologisk uparfumeret olie, der også kan bruges som glidecreme og derfor vil være god til massage af alle kropsåbninger, herunder også til Tantra massage.
  Klik her for at se vores udvalg af Massageolie og massagelys


  Penisvibratorer
  Kvalitets sexlegetøj som penis vibratorer til mænd er blevet populært. I dag er det ikke længere kun kvinder, der gerne vil have et eksklusivt design!
  Hos lust.dk har vi samlet de bedste og mest populære produkter til dig, der leder efter en penis vibrator til ham. Vi har alt fra pulserende onaniprodukter til stimulerende erektionsstyrkende cockrings til elegant trådløst sexlegetøj til par.
  Gå på opdagelse i vores penisvibrator udvalg og glæd dig til at forkæle dig selv eller din partner. 
  Se vores udvalg af Penis Vibratorer her..


  Strap-On/ Påspændingsdildo / Harness
  Før sexlivet til en ny dimension med en strap-on. Elsk på nye måder, stimulér og penetrér hinanden med en påspændingsdildo. Pige/Pige, Kvinde/Mand, Kvinde/Mand/Kvinde, analt, vaginalt – der er mange muligheder for nye  spændende sexlege med en strap-on. Hos lust.dk har vi et stort udvalg af de bedste påspændingsdildoer og påspændings-analplugs på markedet.
  Vi har valgt udelukkende at have de aller bedste harness, der er lavet i blødt kalveskindslæder med mulighed for at spænde selen godt fast. 
  For at se vore udvalg af Dildoer og Harness klik her..


  Sexlegetøj til Bøsser 
  Bøsser, Gay eller homoseksuel, kært barn har mange navne. 
  Sexlegetøj til Bøsser lyder så kønsbestemt, men det er det egentlig ikke. Vi vil bare gerne omfavne denne gruppe specielt dejlige mænd, så vi har fundet et udvalg af populært sexlegetøj indenfor gay verdenen frem til jer.
  Hos Lust.dk får du f.eks. de bedste butt plugs på markedet - ergonomisk udformet til at nå dit eller din partners P-punkt.
  For at se vore udvalg til Bøsser her..


  Sexlegetøj til Kvinder
  På lust.dk finder du sexlegetøj til kvinder. Dildo, klitorisvibrator, film og bøger m.m. Få det bedste indenfor sexlegetøj til kvinder. 
  At elske sig selv er noget vi skal lære gennem livet. At dyrke sin seksualitet og lære den bedre at kende, har kun positive effekter – ro i sindet, frigørelse af stress, tilføjer energi til vores kroppe. Vi bliver intimt forbundne med os selv, eller en anden person.  Gennem denne proces kommer vi også i kontakt med vores højere bevidsthed. Vi får desuden færre rynker! Så der er ingen grund til ikke at gå på jagt i alt vores udvalgte sexlegetøj til kvinder her i shoppen. 
  For at se vores udvalg af Sexlegetøj til kvinder klik her


  Sexlegetøj til Lesbiske
  Homoseksuelt eller lesbisk sexlegetøj lyder så kønsbestemt, men det er det faktisk ikke. Vi vil bare rigtig gerne omfavne denne gruppe specielt dejlige kvinder, så vi har fundet et udvalg af populært lesbisk sexlegetøj frem til jer. Hos Lust.dk får du f.eks. det bedste indenfor Harness, strap-on og påspændingsdildoer. 
  Se vores udvalg her..


  Sexlegetøj til Mænd
  Optimer solosex med f.eks. et penis hylster, sæt ekstra krydderi på elskoven med en vibrerende penis ring, eller analt legetøj for prostata stimulans. Der findes meget elegant sexlegetøj til mænd, der også virker indbydende på kvinder. Det er ikke bare pigerne der vil have legetøj! Gå ikke glip af de mange stjernestunde analsex kan give dig. Vi har over 2000 nerver, som ender her, lige til at stimulerer- og mænds p-punkt aktiveres nemmest via “bagdøren”. Husk at analt legetøj skal have en fod, så det ikke forsvinder op!
  Se vores udvalg af Sexlegetøj til Mænd her..


  Sexlegetøj til Par
  På lust.dk har vi erotisk sexlegetøj til par. Udforsk sexlivet med din partner og få flere orgasmer. Køb bl.a. spil, vibratorer og glidecreme og sæt krydderi på sexlivet.
  Befinder I jer i den første forelskelsens voldsomme greb, med lyst til at udforske hvert hjørne af det seksuelle kort?  Eller befinder I jer i et langvarigt forhold, fyldt af kærlighed og respekt, men med lidt for mange seksuelle rutiner måske? Så er erotisk sexlegetøj en udmærket måde at bringe leg og endnu flere orgasmer på banen. Udforskning af hinandens grænser tilføjer et uforudsigeligt, afrodisiskt element til jeres parforhold. 
  Klik her for at se erotisk udstyr til par

  Stimulerende Creme
  Stimulerende creme til de intime steder får lysterne til at stige. Overrask din elsker, og smør cremen på hans/hendes mest følsomme områder og en kildende, summende, varmende eller kølende fornemmelse vil strømme til det helt rigtige sted.
  Vi har også stimulerende cremer mod for tidlig sædafgang og analt afslappende spray for mere nydelse. Se mere her..


  Økologi
  Økologi, bæredygtighed, naturlighed - Tilbage til Naturen - Et fænomen der er meget oppe i tiden, heldigvis. Vi er stolte af at kunne præsenterer denne nye kategori, der vil indeholde økologisk sexlegetøj - økologisk massageolie - økologisk glidecreme - og med tiden vil denne kategori forhåbentlig vokse sig meget større. Men vi går, heller ikke her, på kompromis med kvaliteten - og det er vigtigt for os at kunne holde en god og fair pris til vores kunder!