Din Lust Guide

I denne korte guide, kan du lære om de forskellige teknikker og modeller du kan bruge som hjælpeværktøj til at udforske dit sexuelle potientiale.

 

Orgasmer 
Der er mange former for orgasmer. Ingen af dem er bedre end andre og vi har alle sammen vores egne foretrukne metoder til at opleve "the big O". Her er de mest almindelige:


Klitorisorgasme

Klitoris er fuld af nerveender og er den primære kilde til kvindens sexuelle nydelse.

Klitoris er ikke kun det der kan ses på den ydre del af kvindens kønsorgan, men fortsætter indvendigt, i en slags gaffel-lignende struktur med op til den samme størrelse som penis. Her er ingen grund til misundelse!

Du kan prøve en klitoris vibrator til at opnå en nervepirrende klitorisorgasme. 

 

Vaginalorgasme
Indtrængen i skeden kan fremkalde vaginalorgasme, uden nogen direkte klitoris stimula. Men klitoris bliver næsten altid indirekte stimuleret under indtrængen i skeden, via berøring af nerveenderne af klitoris benene, der er sidder langs væggen i skeden. Vaginalorgasme er mulig, men fremkaldes samtidig indirekte ved berøring af klitoris strukturen. Nogle kvinder føler at denne type orgasme er bedre end den mere almindelige klitoris orgasme - men den er ikke så anderledes. Alle orgasmetyper er en god orgasme!

 

G-punktsorgasme - stimula af dit G-punkt
Når det urinale svampelignende væv inde i skeden bliver stimuleret, kan det fremkalde en såkaldt G-punkts orgasme. Det er nemmere at finde G-punktet efter du allerede har haft en orgasme, mens det erigerede væv af både skeden og G-punktet er opsvulmet og følsomt. Nogle kvinder kan få orgasme fra stimula af G-punktet alene, men de fleste har brug for samtidig at stimulere klitoris. For succesfuld stimula af G-punktet, kan du prøve et vinklet redskab, såsom en G-punkts vibrator, og rette det mod det valnøddeformede væv, bag pupic benet. Der er brug for en relativ kraftig berøring for at påvirke G-punktet.

 

Kvindelig ejakulation
-også kaldet sprøjteorgasme.
Nogle kvinder frigør en væske fra deres kønsorgan under deres sexuelle klimaks, hvilket har været forbundet med G-punktsstimulation. Under stimula fyldes G-punktet med blod og de omkringliggende kirtler fyldes med en klar væske, som kan sammenlignes med mandens sædvæske uden sædceller. De kvinder som har oplevet denne form for orgasme, understreger det som en ekstatisk udløsning. Og når først du har lært teknikken, er det nemmere at opnå flere gange.

 

Multiorgasmer
To eller flere orgasmer, uden pause af stimula mellem hvert klimaks. Efter en orgasme trækker klitoris sig ganske lidt sammen, men kan reaktiveres til endnu en orgasme. De fleste kvinder har potientialet til at opnå multiorgasmer. Denne evne kan også trænes – jo mere du træner, jo bedre bliver du. Præcis som i livet generelt. Det samme gælder for dit kærlighedsliv!

 

Glidemidler
Der findes mange typer glidemidler til forskellige lejligheder. De fleste mennesker har et favoritprodukt. Her er de mest almindelige typer:

Vandbaseret glidemiddel – føles naturligt og er kompatibelt med alt sexlegetøj. Nu, findes der også organiske glidemidler, uden parabener og andre skadelige kemikalier.

Silikonebaseret glidemiddel – er meget drøjt og holdbart og er kompatibelt med kondomer og andre produkter lavet af latex. Dog er det ikke kompatibelt med sexlegetøj lavet i silikone – den samme molekylestruktur kan opløse det solide silikone. Det eneste silikone glidemiddel som er kompatibelt med silikone sexlegetøj, er Dr. Love. De fleste som har prøvet silikonebaseret glidemiddel, vil aldrig bruge andet.

Naturlig olie – mandelolie uden parfume er godt at bruge som glidemiddel, men kan være uoplysende i produktbeskrivelsen, da det ikke er fremstillet til intimt brug.

Sørg for IKKE at bruge mineralbaseret olie eller parfumerede produkter intimt. Vagina er følsom og har en delikat PH-værdi, som ikke har godt af disse produkter og som nemt bliver irriteret og øm.

Det er absolut nødvendigt med glidemiddel under anallege. Modsat vagina, så kan anus ikke producere et naturlig glidemiddel.

Du kan aldrig bruge for meget glidemiddel – kun for lidt.

 

Dildoer
En dildo er et ikke-vibrerende legetøj, lavet i mange forskellige former og størrelser, som glas, træ, metal, silikone, gummi og latex. Størrelserne varierer meget og formen rangerer fra realistisk til abstrakt. Af de bløde materialer er silikonen det bedste, med dets høje hygiejne, lange levetid og ingen giftige overraskelser. I dag, er der ingen tvivl om at billige plastik -og gummi dildoer kan risikere at forgifte dig indefra. I LUSTs dildo sortiment, figurerer kun højkvalitets produkter, uden fosfater. Derfor kan du trygt vælge den model du synes bedst om. Hvis dildoen har en base, er den også kompatibel med en påspændings sele og nem at tage fat om. Hvis du er usikker på størrelsen bør du vælge noget mindre.

 

Vibratorer
Vibratorer er de mest effektfulde hjælpemidler for stimulation du kan finde. De kommer i alle former, størrelser, farver og funktioner. Markedet for sexlegetøj idag, er ekstremt avanceret og der findes legetøj til næsten alle slags lyster. For at gøre det nemmere at vælge, kan du beslutte om du vil have en mindre klitorisvibrator, for udvendigt brug, eller en større vibrator for indvendigt brug?

Der findes også den meget effektive Rabbit, som giver både klitoris -og skedestimulation på samme tid, den innovative We-vibe for par, deluxe LELO for feinsmakere og Cone... Der er frit valg for alles smag!

Klitoris vibratorer er mindre og ofte batteridrevede. De kan være blide, eller meget stærke i deres vibrationer. Det bedste er nok at have en multihastigheds vibrator, så du kan få præcis den intensitet som du ønsker, hvor du vil have den, når du vil have den.

Vaginale vibratorer er større, 15-30cm og med en diameter på 2,5-5cm generelt. Denne type vibrator har oftest en stærk motor og kan bruges over det hele, for enhver slags stimula.

Den absolut stærkeste vibrator er en stav med en ledning til at sætte i stikkontakten. Dens vibrationer er meget stærke og svære at ignorere og kan give dig en orgasme meget hurtigt, også udenpå tøjet! Derfor er denne type ofte anbefalet af sexologer, til kvinder der har svært ved at opnå orgasme. Et plus ved denne type er at den kan bruges til massage på hele kroppen. MX Fighter er den bedste af dem alle, det er i hvert fald den med stærkest vibrator.

 

Anal leg
Anus har over totusinde nerveender og er et meget erogent område. På trods af tabuer, kan anal stimulation give dig stor glæde i dit sexliv. Bliv ikke intimideret af dette område på din krop. Det er meget vigtigt, at bakterier fra dette område ikke kommer i kontakt med med vagina – derfor bør du aldrig bruge det samme sexlegetøj begge steder uden sterilisation og du bør vaske dine hænder eller bruge latex handsker, for at undgå infektion. Brug altid glidemiddel.

Plugs er lavet til analleg og kommer i et bredt udvalg af former og størrelser. Begynd der hvor du føler dig komfortabel, men vælg altid et anal legetøj med en base, til analleg – for at undgå pinlige besøg på hospitalet, fordi du ikke kan få din plug ud.

 

Sikkerheds tips

  • Benyt passende hygiejne og vær forsigtig med at bruge objekter, som ikke er designet til sexuel stimulation.
  • Vask altid dine hænder og dit legetøj, både før og efter brug og helst med desinficeringsspray til sexlegetøj. Dine hænder samler flere bakterier end de fleste andre steder på din krop. Uvaskede hænder og legetøj, kan resultere i svamp og vaginale infektioner.
  • Sørg for at dine negle er korte og uden skarpe kanter.
  • For at reducere risikoen for infektion, bør du ikke dele dit sexlegetøj med andre.
  • Du bør altid urinere efter sexlege for at skylle urinåbningen fri for glidemiddel, creme eller andre bakterier der kan forårsage infektioner.

 

Nyd livet og lyt til din lyst!