Bækkenbundstræning med jade æg

Hvis du er nybegynder og gerne vil lære at træne med dit Jade Æg, eller
bare er nysgerrig.
Start med at binde en tråd i ægget for let og ubesværet at kunne tage ægget ud igen, brug gerne tandtråd som ikke er voksbehandlet.

Før du indfører ægget er det vigtigt at du føler dig blød og afslappet, du kan eventuelt massere bryst, lyske og inderlår for at afspænde kroppen så din vagina er åben og varm.
Vi anbefaler at du altid bruger glidecreme sammen med dit jade og obsidian æg, så ægget nemt kan indføres i skeden.

Anbring forsigtigt ægget, med tykkeste ende først, i de indre skamlæber og bevæg det i langsomme cirkler, indtil du føler, at det hviler i en behagelig vinkel, samtidig med at du tager lange, dybe vejrtrækninger.

Du vil begynde at føle de indre skamlæber suger ægget til sig ved hver indånding, og føle skeden åben sig ved hver udånding.
Det kan dog tage lidt tid før du oplever denne følelse.

Anden øvelser er Ridestillingen
Når ægget er indsat, skal du stille dig med fødder og skuldre udfra hinanden og fødderne solidt funderet på gulvet så du står godt. Se tegning*Ankler og knæ bøjet, ryg og nakke rank og ret. Hænderne er let knyttede og hviler med håndfladerne opad på hoftebenet. Det er udfra disse 2 grundlæggende positioner øvelserne  som "De tre sektioner af den vaginale kanal" udføres. Du kan læse mere om Ridestilling og brug og pleje af dit jade æg her i Kvinders Seksuelle Puls


Gå ikke i panik hvis ægget sidder fast. Læg dig blot ned, slap af og grin. Dette hjælper ægget til at komme ud igen.

Der findes mange måder du kan træne med dit æg, mens du ligger ned, sidder eller endda danser.

Hvis du vil lære mere om hvordan man træner med et jade æg kan du købe Kvinders Seksuelle Puls her

 


Ældre indlæg Nyere indlæg