LUST præsenterer den sidste omgang Lust-O-Rama

Kom med ind og se den erotiske Si-Fi komedie ‘2069 A Sex Odyssey’! 

Lust-O-Rama er LUST’s erotiske filmklub. Der bydes altid på gratis temadrinks, live-performance med alt fra nøgne nonner til udstadsede drag queens og ikke mindst leg med LUST’s eget lady-crew! En pirrende aften, hvor der er skruet op for underholdningen og perversionerne. Denne aften byder vi på Sci-Fi erotika, når vi viser en glemt, men yderst værdifuld, tysk sexploitation skat.


Lust O-Rama
2069 A SEX ODYSSEY
“A spaced out comedy with the most exciting climaxes!”  (73min, 1974, G.Tressler). En gruppe kvinder fra planeten Venus flyver til Jorden, for at høste sæd, så deres art kan overleve. Det eneste problem er, at de ikke helt er klar over, hvordan man får den dyrebare sæd ud af de mandlige jordboere. I bedste ‘Barbarella’ stil har Venus kvinderne en kæmpemæssig penis-masturbationsmaskine på deres rumskib, som de bruger til at ‘tømme’ de indfødte mænd med, men det viser sig, at jordboerer har deres egne metoder. Efter kvinderne bliver forvekslet med et fransk olympisk kvindehold, vil gavmildheden ingen ende tage. Bemærk, at deres rumskib vælger at lande i en sydtysk alpeby - en scenografi, der lægger op til akrobatisk menneskejagt på ski, frække ture i høet, lederhosen orgier, fallisk fløjteundervisning og en overflod af perverse one-liners!
Behøver vi sige mere…?
 
Som altid gæstes Lust-O-Rama af landets bedste performere! Byd velkommen til Miss Special K der vil tage os med på en psykedelisk rumrejse! Den elegant outrerede dame kendes også fra Vesterbro Dragudlejning og ‘Er du Sunshine’ på Radio 24/7. Det er en ære at have hende optræde til den aller sidste Lust-O-Rama.
 
Det har været en fornøjelse at tage jer med i biografmørket og Lust-O-Rama takker af nu.
Men hold øje med både hjemmeside og facebook, for vi hos Lust er bestemt ikke færdige med at underholde jer!


PRAKTISK INFO
Lørdag d. 19. Nov.
Husets Biograf, Rådhusstræde 13, Kbh K
Billetter koster 80kr ink velkomstdrinks
 
Cafeen åbner kl 19:00. Der tages kun imod kontanter og mobilepay.
 
Filmen starter kl 20:00 - Der vil være pause i filmvisningen, hvor der vil være leg i biografloungen og performance inde i salen. Efter filmen fortsætter festen i den lumre biolounge. Vi opfordrer til tematisk udklædning (yes, der er præmier for bedste udklædning!), slap line og åbent sind.


Reservationer laves ved at skrive til Husetsbio.reservation@mail.dk. Skriv “LUST” og antallet af ønskede reservationer i emnefeltet af din email, og du vil modtage en bekræftelse med yderligere information. NB - der er begrænset plads!

Ældre indlæg Nyere indlæg