Dominans og seksuelle rollespil

Mange af os går rundt med fantasier om dominans og rollespil. Færre tør at verbalisere dem, eller leve dem ud. Hvorfor?

S/M, eller BDSM som denne type af seksuel udfoldelse kaldes, er præget af mange myter og fordomme. Vi har måske svært ved at indrømme, at vi tænder på at se et andet menneske fuldstændigt underkastet vores vilje – eller det omvendte; at lade sig selv give sig hen i rollen som slave eller slavinde.

Hvis man er uerfaren, kan forestillingen om, at man skal have styr på alle mulige teknikker før, man kan vare den strenge herskerinde, holde en fra at prøve en session af erotisk dominans. Nogle bliver afskrækkede over alt udstyr der forbindes med BDSM – piske, slavehalsbånd, bondage-udstyr, korsager og høje stiletter.

 

Kom i gang med få midler 

I virkeligheden kræves der kun få midler og viden, før man kan nyde et væld af kreative lege i dette fantastiske univers. Desuden findes der et meget stærkt fællesskab af folk, der interesserer sig for denne form for seksualitet, og som mødes i forum og til fester for at lufte denne type erotik.

Hvis du er nysgerrig men uerfaren, kan det vare en god idé at læse nogle bøger for at bygge på din viden. Der findes også god pirrende fiktion, bøger og film, med klassikeren “O’s Historie” øverst på listen.

Se vores udvalg af erotiske film og bøger her.

Det findes udmærkede instruktionsbøger om kunsten at dominere seksuelt. Med en blindfold, et par manchetter og en pisk kommer du langt!

Se vores udvalg af Bondage, fetish og SM legetøj

 

Vigtigt inden I starter 

Det vigtigste er, at du har brugt tid på at planlægge din erotiske seance, og at I leger med konsensus – begge parters grænser skal respekteres. Før I starter med løjerne, find da et hemmeligt kodeord, der betyder “stop – jeg føler mig ikke godt tilpas”. Herefter kan I begynde at udforske hinanden og den store kraft i det sorte univers.

 

Rollespil frigør jer fra jeres hverdags personligheder, og du kan blive den drømmeelsker, du er i din fantasi. 

 


Ældre indlæg Nyere indlæg