G-Punktet Hvem, Hvor og Hvordan...

Ingen kan tage patent på “opdagelsen” af G-punktet. - Et “helligt punkt” i kvinden er f.eks. blevet beskrevet i den Tantriske seksuelle/spirituelle lærer gennem mange hundrede år.

Men Selve navnet G-punkt stammer fra en tysk gynækolog Ernst Gräfenberger, der i 1944 gjorde en “opdagelse”. Hans teori var at der på indersiden af kvindens skedevæg fandtes et lille område, hvor kvinden var ekstra følsom og ved stimulation kunne få meget kraftige orgasmer, der ikke føltes magen til klitorisorgasmer.
Så derfor det noget usexede navn G-punkt for Gräfenberger. (- H-punktet for hellig punkt havde nok været mere passende).

For at mærke dit (eller din partners) G-punkt, stik da en pegefinger ind i skeden og lav en “kom her” bevægelse med fingerne, op mod pubes-benet.
Du skal kun 5-7 cm op, men punktet ligger lidt gemt inde, så en god vinklen på fingernen er vigtig. Nogen synes at stedet har en mere ru og nubret overfladen. Nogle er meget følsomme og kan mærke de har fundet stedet ved let berøring.
De fleste skal have kraftig stimulation og vil nok opdage at få krampe i hånden inde, måske tilmed lige inden (gys) at G-punkts orgasmen indfinder sig!!

 

Derfor er det en god ide med et stykke kvalitets legetøj, der er designet til formålet!  Godt nok er man langt og måske tættere på end nogensinde med sådan en specielt udformet ergonomisk rigtig G-punkts vibrator, MEN en ting er forudsætning for at den får dig til at skrige dens navn (eller din partners, hvis denne har været så heldig at være med) og det er : LYST ... Lust ... Liderlighed for at bruge et ligefrem og forståeligt ord! G-punktet har simpelthen brug for at komme i stødet, så forspil ville være dumt at springe over. Og hvis starinlys og rosenblade ikke lige måske gør det for dig/jer sååå meget mere, så gå lige ind og kik under vores erotiske film og bøger, sikker på der er noget der ville følge dig godt på vej!!

 

God G-Punkts orgasme!

 

 

 


Nyere indlæg