Lust’s filmklub byder indenfor til endnu en omgang LUST-O-RAMA!


Holy Lust-O-Rama byder dig indenfor til erotisk filmaften, en tiltrængt syndsforladelse, frække ritualer og live performance med de frække Lust nonner! Aftenens film er den erotiske kultklassiker ‘Emanuelle i nonneklosteret’ (1977, Italien, 90min.)!

Filmen handler om søster Emanuelle der efter at have levet et syndigt liv, nu vier sin sjæl til det asketiske liv i kloster. Men en dag bliver den unge, meget frigjorte pige Monica sendt til klosteret af hendes far, der mener hun bør opdrages, og her bliver hun en fristelse for såvel skolepiger som nonner og særligt for Emanuelle. Filmen er spækket med sexscener, sjove dialoger, episke one-liners og et ganske højt tempo! Den populære Emanuelle karakter udkom i et væld af forskellige udgaver i både frankrig, Italien og USA. Det bragte et utal af Emanuelle film med sig og mange af dem er gået over i den erotiske filmhistorie som absolutte klassikere!

Denne aften transformerer vi Husets Biograf til et syndigt helligt hus, og sørger for masser af lystig underholdning, XXX og selvfølgelig masser af velkomst altervin!

Når aftenen i Husets Biograf er omme har vi arrangeret en efterfest i ‘Klosteret’ hvor alle er velkomne! (Kodeord gives på aftenen). Rygtet siger de byder på en korsfæstelse denne aften..

Se på Facebook
___________________________________

Praktisk Info:

Lørdag d. 13. Juni
Dørene åbner 19:00 
Filmen starter kl 20:00
Pris: 70 kr inkl. drink
Skal reserveres via jack.stevenson@mail.dk
Husets Biograf: Rådhusstræde 13, Kbh K
Klosteret: Hauser Pl. 32, Kbh K

 

 


Ældre indlæg Nyere indlæg