Kære kvindeHer i butikken taler vi tit med kvinder, der fortæller at de har svært ved at få orgasme eller slet ingen får. Det er selvfølgelig altid behjælpeligt med en god vibrator eller dildo, men der er også meget andet man kan gøre for at hjælpe sit orgastiske jeg på vej. Lær at få orgasmer med dig selv først (!) - det vil gøre det meget lettere at få orgasmer med en partner.


Tid
Sæt tid af til at være alene og til at give din krop og dit køn opmærksomhed. 10 min. om dagen er egentligt ikke særlig meget, men det kan alligevel være svært at finde. Prøv om du kan, og værn om de 10 min. der er helt dine egne.


Tryghed
Vores krop er ganske intelligent. Den har en følelsesmæssig intelligens der husker alt den har oplevet, både godt og dårligt. Men kroppen kan heldigvis også omprogrammeres. Brug 10 min. extra efter du har været i bad på at smøre og massere hele din krop (gerne en hel neutral mandelolie) , og glem ikke at smøre missen ind langsomt og delikat. Mærk efter hvordan det føles! Des mere du rører ved din krop og dit køn, des mere øger du din kropslige bevidsthed, og skaber tryghed.


Inspiration
Det kan være svært at komme i den helt rigtige stemning, eller vide hvad det er man har lyst til at tænke på mens man onanerer. Derfor kan det være en god idé at se et erotisk filmklip, lave en fræk billedsøgning på google, eller læse en erotisk tegneserie eller novelle inden du giver dig til at røre din mis. Kvinder er også meget visuelle, og der skal ofte ikke så meget til for at vække den seksuelle energi.


Hjælpemidler
Der findes forskellige former for stimulerende creme du kan komme på klitoris. Disse er oftest en blanding af chili, kanel eller rosmarin i en oliebase. Det øger både følsomhed og blodcirkulation, og så virker det pirrende og kilder på den helt rigtige måde i missen. Prøv f.eks. ON dråberne.


Sexlegetøj
Som før nævnt - en god vibrator til at hjælpe dig på vej. Hvis du har svært ved orgasmer, så start gerne med en klitoris vibrator. Sørg for at den er i et blødt og kropssikkert materiale som f.eks. Iroha, Siri eller Mimi. Køb gerne en vandtæt du kan tage med i et afslappende varmt bad.


Ophidselse
Det er ingen hemmelighed at kvinder er længere tid om at blive ophidsede, og det er kun vidunderligt at bruge mere tid og fordybe sig i sin intime massage. Når ophidselsen stiger er det helt naturligt at vi begynder at spænde op i kroppen og trække vejret intenst og hurtigt. STOP DIG SELV! Husk at spænde af i kroppen og trække vejret - gerne meget lige inden og under selve orgasmen. På denne måde får du transporteret meget mere ilt og energi rundt i kroppen. Og bare rolig - orgasmen forsvinder ikke - den bliver bare kraftigere!


Godt tip
Træn din bækkenbund dagligt! Bare 10 min. kan gøre det, og du kan gøre det hvor og når som helst - helt diskret, men super effektivt! Klem sammen i 3 sek. og slap af i 3 sek. - gentage så i 5-15 min. Det er nemmest at gøre hvis du klemmer sammen om en bækkenbundskugle. De fås både basic og high-tech til dem der virkelig vil have styr på træningen - Prøv fx Ami eller Luna Smart Bead.

 

Fortvivl ej hvis du ikke får orgasme med det samme! Nyd at have sex med dig selv. Nyd den ro der er omkring det, og bliv tryg ved din nøgenhed og dit køn. Og giv endelig ikke op. Du besidder masser af seksuel potentiale som kun du selv har nøglen til - så lad dette blive dit eget intime eventyr!

Husk du altid kan komme forbi butikken til en snak med vores kyndige personale, eller tage til et af vores Lust Saloon arrangementer for mere seksuel inspiration.


 af Kate Lis
Seksualvejleder i Lust


Ældre indlæg Nyere indlæg