Når man savner spænding..

 

Hej min kæreste og mig har kendt hinanden i 20 år og jeg savner spænding. Han er en nusse og stille sexpartner. Jeg savner at han sætter lyd på og “tar” mig. Jeg har ikke problemer med at få orgasme alene men desværre kan jeg ikke få det med ham oppe i mig. Jeg ønsker derfor at eksperimenter og finde vejen så vi kan opnå det sammen. Har forslået at vi kunne lege lidt med binde/hårde sex, men han er bare ikke typen som dominerer. Har du nogle forslag på hvordan han kommer ud af komfort zone og prøver nye ting, redskaber mm. sammen med mig. Måske et spil?
Videoer med inspiration andet?  

Vil så gerne have et vildere sexliv 

M.v.h. J

 

 

Kære J

Tak for dit spørgsmål. Hvor er det dejligt at høre, at du sætter krav til dit sexliv med din kæreste, også efter 20 års parforhold.  

Derudover er dejligt at høre, at du kan tilfredsstille dig selv og opnå orgasme alene. Jeg kan godt forstå, at du også gerne vil opleve samme forløsning med din kæreste – det er dog de færreste kvinder der kan opnå orgasme, blot ved penetration og ofte kan det være en fordel at stimulere klitoris undervejs, enten med hånden eller en vibrator. Jeg kan ikke læse mig frem til, om det er noget i gør, men dette kunne bestemt være en mulighed.

Spil
Jeg vil anbefale jer spillet Erotic 4 Real, som er det bedste danske erotiske spil der er på markedet. Spillet omhandler ikke dominans, men er en helt fantastisk måde, at få snakket lyster og ønsker igennem og generelt få ’lukket op’. Spillet vil kunne give dig en mulighed for, at fortælle, at du ønsker at eksperimentere med en anden side af din seksualitet. For mange par, er det nemmere at åbne op for følelser og lyster på denne måde, da det netop er spillet der ’dikterer’ det.
Dialogen er ekstrem vigtig, så din kæreste får den fulde forståelse for, hvad det er der tænder dig og vækker din interesse.
Derudover kan spillet Fifty Days of Play også være en god måde, at komme i gang med at udforske andre sider af sin seksualitet på. Der er 50 kort, som har forskellige farver – fra hvid til sort. De hvide kort er seksuelle udfordringer, som er i den ’blide ende’ og så bliver de mere udfordrende i takt med, at kortene bliver mørkere. I kan jo altid, starte med de hvide kort, for at lukke stille op for legen.   

Undervisning
Michelle Corydon underviser i SM for begyndere og jeg kan klart anbefale, at tage til et af hendes foredrag. Hun er ekstrem dygtig og lærer hvordan man prøver grænser af, på en god og sikker måde – læs gerne hendes hjemmeside igennem, hvor du også kan finde mange blogindlæg, som kan give inspiration til dig og din kæreste. 

Legetøj
Fifty Shades of Grey har lavet en collection til par, som ønsker at SM i den blide ende. Sættene indeholder forskellige remedier og de er et godt start kit, hvis man vil afprøve SM. Jeg vil anbefale: Fifty Shades Darker – Dark Desire, Fifty Shades Darker – Kinky Fuckery eller Fifty Shades Darker – Principles of Lust Romance.

 

De kærligste hilsener
Julie
Sexolog & Vaginalterapeut 


Ældre indlæg Nyere indlæg

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver godkendt af administrator, inden de bliver offentliggjort.