Når man mister lysten til sex

 

Kvinde 46 år har mistet lysten til sex. 
Har aldrig prøvet sexlegetøj. Hvad gør man og hvor begynder man? 
PS. Har en partner (13 år sammen)

 

 

Kære du,

I forbindelse med hormonelle forandringer oplever mange kvinder i din alder dalende eller meget svingende sexlyst. Hvis du og din partner er kommet lidt ind i en rutine, og I ikke rigtigt prioriterer jeres erotiske samvær, kan det medvirke til en nedadgående lyst spiral.  Da du nu skriver ind til os har du allerede besluttet dig for at gøre noget aktivt og sætte din lyst højere på dagsordenen, det er rigtigt godt!  Det findes mange små fif til at få gang i din lyst igen.

Du kan starte med at prøve et mildt men effektivt kosttilskud der virker balancerende for dine hormoner, Rosenrod. Du finder rosenrod i helsekostforetninger.  Det vil forhåbenligt booste din sexlyst helt naturligt.  

Herefter kan du lave et slags erotisk træningsprogram, i hvilket du mentalt indstiller dig på at give dig selv seksuel nydelse, for eksempel minimum 1-2 gange pr. uge.  Når du kommer ind i denne rytme, vil du sikkert opleve alle de fordele din blomstrende seksualitet bringer med sig, og din lyst spiral vil vende opad igen.
Det vil i det lange løb gavne både dig og din mand - men start med at fokusere på dig selv og din egen lyst først.  Det er alt for almindeligt at vi fralægger os ansvaret for vores egen erotiske tilfredsstillelse på vores partner. 

Den hurtigste måde at give sig selv en stjernestund og en hurtig orgasme, er med en vibrator.  Hvis du har mulighed for fysisk selv at komme ind i LUST, kan du selv føle og se de mange forskellige modeller.  Jeg vil anbefale en model du kan justere vibrationshastigheden med, og en der er stor nok til at bruges både til vaginal stimulans samt klitoris stimulans.  Hvis du ikke vil springe ud i de mere ekslusive modeller til at starte med, kan du f eks vælge Bdesired Deluxe

PicaBongs Kaya gør det nemt da den stimulerer dig vaginalt og klitoris samtidigt.  Da præferencer for vibratorer er meget individuelle, handler det mest om at springe ud i det og få sig noget erfaring.  Alle modeller kan gøre jobbet! Vi står altid parate med rådgivning, hvis du ønsker mere information. Det vigtigste er at du agerer på dit ønske at få gang i din lyst igen.  Frem for alt er det rart at huske, at den jo er der grundlæggende, men blot skal aktiveres.  Held og lykke med det!

Lust Sexolog
Sabina

Ældre indlæg Nyere indlæg

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver godkendt af administrator, inden de bliver offentliggjort.