Der bor en gudinde i dig, der skal sættes fri!

 

Hej.

Jeg har mange udfordringer med sex og kærlighed, og forsøger at udforske og udvikle mig, så jeg kan få et godt forhold til det hele. Jeg er 31 år og heteroseksuel kvinde. Aldrig haft en fast kæreste, men mere været i relationer, hvor det udelukkende har handlet om sex og at være der for fyren på hans præmisser, selvom det er det modsatte jeg vil. Der er altså nogle store udfordringer der.

Mit spørgsmål er, om det som heteroseksuel kvinde er normalt at fantasere sig til at være manden, når jeg fantaserer, mens jeg tilfredsstiller mig selv? Det er kun for nyligt, at jeg blev opmærksom på det rigtigt, og er begyndt at prøve at tænke anderledes. For i de fantasier jeg har, er jeg som sagt i mandens rolle, og er ofte meget respektløs, uden følelser, egoistisk, og nærmest gør vold på kvinden, som ikke rigtigt er tilstede i min fantasi, nærmest kun som noget manden – jeg – bruger og udnytter til at få orgasme.

Alt dette jeg i mange mange år har forestillet mig, er faktisk det modsatte af, hvad jeg gerne vil have. Og det skræmmer mig, at jeg tænker sådan, når jeg tilfredsstiller mig selv. Jeg har aldrig fået en rigtig orgasme med en mand, har meget svært ved at give slip, når jeg er med en mand, fordi jeg kommer til at sætte mig selv i en rolle af at være pleaser og fuldstændig tilsidesætter mine egne behov. Bagefter føler jeg mig udnyttet, ikke værdsat og i nogle tilfælde krænket. Jeg har også været ude for decideret krænkelser og stoler ikke på mænd.

Men er det normalt at tænke sådan, især når det faktisk bare opretholder alt det, som jeg ellers prøver at kæmpe imod; at blive set som sex og ikke en person.

??

Håber I kan give noget indsigt. På forhånd mange tak.

 


 

Kære Du,

Tak for dit relevante og ærlige spørgsmål. Rigtigt mange af os kæmper med det samme, at finde frem til hvad det er vi selv vil have, ikke hvad andre forventer os at give eller at være.  At finde ud af hvordan vi hviler i vores eget selvværd, og ærer vores personlige grænser tilstrækkeligt for at ikke gå på kompromis med dem i jagten på flygtig kærlighed og nærhed, eller “kun” sex.

Det lyder som om du er godt på vej til at bryde dit uheldige mønster nu, og du er jo rent aldersmæsigt også på vej ind i en mere moden fase af dit liv.  Du frygter at du via dine “maskuline” fantasier fastholder dig selv i denne negative energi, og ja det kan være svært at stole på andre, når du har oplevet at blive krænket og såret.

Men til at starte med bliver du nødt til at anerkende, at alle partnere ikke er på denne måde. Det er DIG SELV der nægter dig ømhed og nærhed. Måske fordi du er bange for at åbne op, og fordi du tiltrækker de forkerte mennesker grundet det du sender ud? Hvis det er det du forventer fra mænd, er det det du får. Hvis du tildeler dig selv rollen som en sexdukke uden egne behov, som kun er til for at please andre, ja så er der langt til det modsatte, som jo er dit naturlige mål.

Det er et langt svært arbejde, at finde ud af hvor frøet til misforståelsen, at man ikke er værd at elske, at man ikke fortjener det bedst i livet, blev sået. Men det er arbejde der skal gøres.Detvil hjælpe dig til at respektere og elske dig selv, så andre kangøre det samme. Du er på den rette vej, og du skal blot holde fast idin intention om at bryde med det gamle mønster. Sig nej til de personer og situationer hvor du oplever, at dine behov ikke sættes i første række. Overvej samtaleterapi, det kan nogle gange hjælpe meget at finde frem til hvorfor man er havnet i dette mønster, og få værktøj til at bryde sig ud af dem. Der findes også mange fine bøger om personlig udvikling, hvor du kan finde inspiration til at føle dig stærkere,uafhængig og hel. Du er klar til en dybere, mere kærlighedsfuld relation med dig selv og andre, du skal blot åbne op for alle de fantastiske mennesker og muligheder der findes i livet, og dele dine sårbare sider på lige fod med dine styrker.  

Der bor en gudinde i dig, der skal sættes fri!

Jeg ønsker dig al held og lykke med processen, og du skal være meget velkommen at dele mere med mig hvis du vil. Vi kan også mødes til coaching. Du kan skrive privat til mig via info@lust.dk.

De aller kærligste hilsner!

Sabina


Ældre indlæg Nyere indlæg

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver godkendt af administrator, inden de bliver offentliggjort.