Voksende biseksuelle fantasier

 

Kære begge.

Jeg skriver til jer i håb om at du/I kan give mig et svar som jeg kan komme videre med.

Jeg er en heterofyr med meget voksende biseksuelle fantasier. Jeg har i flere år haft lyst til at være sammen med mænd oralt, og har talt med en del, og mulighederne er bestemt store. Min stadig voksende fantasi/lyst går på at jeg rigtigt godt kunne tænke mig at smage sperm/sæd fra en anden mand og det er nærmest ved at udvikle sig til en besættelse. Jeg ved jo at det kan være forbundet med en risiko hvis fyren ikke er rask, selvom han siger det. Mit spørgsmål er så: Er det også forbundet med smittefare hvis fyren f.eks. i stedet sprøjter i ens hals fremfor i mundhulen?

Jeg ved godt at det lyder lidt direkte, men jeg håber at I har lyst til at svare mig.

Mange hilsner

 

 

 

Kære

Tak for dit spørgsmål. Hvor er det skønt du har en masse dejlige seksuelle fantasier. Seksualitet er levende og ændrer sig hele tiden gennem livet. Jeg kan bestemt godt forstå, at du gerne vil teste din fantasi af, især når den fylder så meget hos dig.

Jeg har været inde og søge på nettet, så jeg kunne give dig det bedst mulige svar – men jeg har desværre ikke fundet noget brugbart. Jeg tror det vil være rigtig svært, ikke at blive ramt lidt i mundhulen under oralt samleje, uanset hvor godt man sigter efter halsen og jeg mener, at man sagtens kan ’forlange’ at sin partner, bliver tjekket for diverse sygdomme, så du på den måde kan vide dig sikker. Ellers er jeg sikker på, at det vil påvirke dig mere mentalt, end hvis du er helt sikker.

Jeg er ked af, at jeg ikke kan komme med noget direkte svar på dit spørgsmål, men jeg synes den bedste løsning er, at blive tjekket hos lægen – begge to.

Held og lykke. 

De bedste hilsner

Julie
Sexolog & Vaginalterapeut


Ældre indlæg Nyere indlæg

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver godkendt af administrator, inden de bliver offentliggjort.