Seksuelle fantasier

 


Hej Michelle,
Jeg skrver til dig for at få et godt råd.
Min kone og jeg, som begge er midt i tridiverne og har været sammen siden teenagerårene har et rigtig godt samliv. Der har aldrig været utroskab imellem os, – og vi er rigtig gode til at snakke om problemer inden de opstår og fungerer generelt rigig godt sammen. Sammen har vi 2 børn, begge under 10 år. Vi har rigtig god sex ca. 3-4 gange om ugen, – ikke noget kinky – men ofte krydret med sexlegetøj.

Nu er min kone begyndt at snakke om en trekant, med en anden kvinde(hun vil under ingen omstændigheder have det med en ekstra mand). Hun er ikke fysisk tiltrukket af kvinder og vil også helst have, at hun selv + en ekstra kvinde skal fokusere på min nydelse. Jo mere vi har snakket om det, des mere specifik bliver hendes fantasi. Faktisk kunne hun godt tænke sig at “låne” mig ud til en eller flere faste “elskerinder” og kun selv deltage en gang imellem. Det er synet af, og måske mere, tanken om at jeg er sammen med en anden, hun tænder på. Hun mener at det vil være den ultimative oplevelse for hende, at vide hvad jeg laver, – men først få detaljerne, når jeg kommer hjem og “ordner” min kone. Hun mener seriøst ikke, at det ville ende med jalouxi, da hun stoler 100% på mig og fordi, at hun ved hvornår tingene skal foregå. Hvis rollerne var byttet rundt og det var min kone med en anden mand, ville jeg afvise det fuldstændigt, – hvilket hun også selv gør. Dén tanke tænder hende slet ikke, og hun finder det nærmest frastødende at tænke på.

Vi har endnu ikke besluttet om fantasien skal forblive en fantasi, eller om det skal føres ud i livet. Jeg hælder nok mest til det sidste, – specielt fordi jeg ikke selv ville tillade noget lignende.

Jeg går og undrer mig over hvad der ligger bag? Er det den ultimative kærlighedsgave? En magtleg? …eller noget helt andet. Håber du kan kaste lidt lys og denne fantasi, da den umiddelbart kom helt bag på mig:-)

MVH.

Karsten N.


Kære Karsten
 
Tak for din deling. Det lyder som om, at du deler et fantastisk dejligt samliv med din kone, som er trygt og modent til at udforske nogle nye facetter af det seksuelle og særligt hendes specifikke fantasi. Det er svært for mig at sige, hvad der ligger bag hendes fantasi og ønsket om at udleve den. Det kan være hun har behov for at opleve sig selv, sin kærlighed og lyst på en ny måde? Det kan være hun har behov for at udforske og udfordre Jeres trygge rammer? Jeg synes ærligt talt, at du skal spørge hende, hvis det stadig er vigtigt for dig at vide hvorfor. Eller også kan du fokusere på, hvordan du på bedst mulig måde kan agere som en stærk og modig mand i hendes fantasi? Hvis I begge er indforstået med spillereglerne, har en fin kommunikation og kan snakke om det fede og potentielt mindre fede ved Jeres oplevelser, og begge har en lyst til at gøre dette til en fælles leg og fantasi, så skal I da bare i gang med at lege. Min vurdering er, at det er den ultimative tillidserklæring til dig og Jeres forhold, og at du er sammen med en stærk, selvsikker kvinde, som har en levende fantasi og seksualitet, som hun ønsker at udvikle sammen med dig. Det er i sandhed en gave, når din kvinde med støtten fra din kærlighed og varme, åbner sin krop og sin seksualitet og deler den med sig, som hun gør. Også selv, når den involverer andres tilstedeværelse. Den gave synes jeg du skal nyde så meget du overhovedet kan. Nogle mennesker har behov for at åbne deres seksuelle forhold til andre, så lysttanken fyldes op med en masse dejlig energi, som andre bidrager til. Dette kan sagtens foregå uden drama og jalousi, især når I kommunikerer ærligt og åbent med hinanden. Spørg ind til hendes fantasi og lær den at kende, så du ved, hvordan du på bedst mulig måde kan agere trygt i den.
 
Det lyder alt i alt som den ultimative kærlighedsgave, som rummer en masse intimitet, leg, lyst, nydelse og nysgerrighed. Nyd legen.
 
Kærlig hilsen Michelle

Ældre indlæg Nyere indlæg

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver godkendt af administrator, inden de bliver offentliggjort.