Lust Saloon #8 præsenterer ‘Erogi' v. Lucy Vittrup

- Hvordan seksualitet kan blive din livskraft' 


Billede af Leslie Ann O'dell

Lucy Vittrup og Lust inviterer på en aften fyldt med inspiration og viden om, hvorfor din seksualitet kan blive din vigtigste ressource. Denne aften tager vi på en smuk rejse ind i erotikkens og seksualitetens krinkelkroge.

Begrebet Erogi er en sammensmeltning af erotik og energi, og med den erfarne coach og forfatter Lucy Vittrup lærer du at forløse din erotiske energi og blive et autentisk menneske. Erogi er et potentiale vi alle er født med, og vi vil i løbet af aftenen få indsigt i, hvordan vores seksualitet kan blive en kraftfuld kilde til personlig udvikling, større livsbalance og mere gennemslagskraft. Får vi først forløst denne livskraft, vil vi opleve, at vores liv udvikler sig med stormskridt.

I aftenens løb vil vi komme ind på:

- Hvad betyder erogi egentlig i praksis?

- Hvad er forskellen på erogi og sex?

- Hvordan praktiseres erogi?

- Hvordan man kan trække på seksualitetens enorme styrke, i alle områder af livet?


Lucy Vittrup er personlig pionercoach og har i over 15 år arbejdet for nogle af TV-branchens største stjerner og internationale ledere. Herigennem har hun udviklet konceptet om erogi ud fra tanken om at den seksuelle engi, når den balanceres med styrken fra hjerte og sind, er en livskraft med power af uanede dimensioner.

Som til alle vores Saloon aftener vil der blive serveret chokolade og frugt og der vil være mulighed for at købe saft og bobler i baren. Efterfølgende vil der kunne shoppes i butikken med 10% rabat.

Lust glæder sig til at invitere jer indenfor til endnu en lærerig, underholdende og sanselig aften i vores skønne butik.

 

Praktisk info

Tid og sted:
Torsdag d. 11. juni -  Lust, Mikkel Brygges Gade 3A, 1460 København K.
Billetter koster 150kr og kan købes på Billetto klik her..
Dørene åber kl 19:30. Foredraget starter kl 20
Se eventen på Lust: facebook.com/LUSTUNIVERSE

Vi tilbyder 10% på køb af varer efter foredraget.
Vi forbeholder os retten til at aflyse i tilfælde af for få tilmeldinger.


Ældre indlæg Nyere indlæg