Lust Saloon #7 - Om erotisk tantra!


Rebecca Guay


Lust inviterer indenfor til Lust Saloon #7 - Om erotisk tantra!

Erotisk tantra er en smuk lære om erotik og kærlighed. Traditionen stammer fra Indien. De ældste teknikker menes at gå mere end 5000 år tilbage. På trods af sin alder er erotisk tantra et fund for det moderne menneske. Til denne Saloon aften byder vi velkommen til Yazmin Fox der dagligt driver Sexologiskolen, og har over 20 års erfaring med tantrisk praksis.

 Med erotisk tantra kan du opnå:

  • Større nærvær i sig selv og med sin elskede.
  • Mere energi til sex og i det daglige.
  • Større lyst, nydelse og tilfredsstillelse.
  • Et yngre udseende og bedre helse.
  • God søvn og behov for mindre.
  • Større udstråling og karisma.
  • Gladere dage og lykkeligere nætter…

Her finder du svar på, hvordan du sætter kærligheden i højsædet, holder din lyst levende og får sex og kærlighed til at smelte sammen. Gnisten i forholdet er levende og legende, og du er tilstede i nuet, med din elskede. Sådan at sex, lyst og kærlighed bliver konstante og naturlige dele af dit liv - noget du værdsætter, sætter tid af til og gør rum til. Noget der trækker i dine sanser og et rum du længes efter at gå ind i igen. og igen .. og igen. I erotisk tantra er sex og den seksuelle energi et fartøj til livskraft, nærvær og højere bevidsthed.

Vi glæder os til at byde jer indenfor til endnu en aften i erotikkens tegn. Som altid bydes der på lidt frugt og chokolade og der kan købes lette forfriskninger i baren. Efter foredraget er der mulighed for at shoppe med 10% rabat på alt i butikken.

Yazmin Fox er uddannet på Gøteborg Universitet i almen og klinisk sexologi, og har en lang uddannelse og baggrund indenfor erotisk tantra, tantra yoga og ayurveda. Læs mere på www.sexologiskolen.dk

_________________________________


Praktisk Info:
Torsdag d. 12. marts
Dørene åbnes 19:30
Foredraget starter 20:00
Billet koster 150,- og kan købes via Billetto
Sted; Lust, Mikkel Bryggers Gade 3A, 1460 Kbh K.

Vi tilbyder 10% på køb af varer efter foredraget.
Vi forbeholder os retten til at aflyse i tilfælde af for få tilmeldinger.
Se mere fra Lust: facebook.com/LUSTUNIVERSE


Ældre indlæg Nyere indlæg